Magamról

Szabó Károly vagyok, 53 éves, a Revolution English- Deutsch angol-német nyelvoktatási módszer megalkotója. A Bihari-régióban több mint 20 éve tanítok angolt és németet. Más pályáról kerültem be a nyelvoktatásba, mivel van 2 diplomám a mezőgazdaságban.

28 éves voltam amikor elkezdtem németül tanulni és 2 éven belül sikeres nyelvvizsgát tettem, ami annak volt köszönhető, hogy napi 4-5 órát tanultam, sokat kísérleteztem és sikerült kialakítanom egy egyéni és hatékony nyelvtanulási stratégiát. A következő évben tanári segítség nélkül megtanultam angolul az egyéni módszer felhasználásával.

A nyelvtanulás élet elememmé vált, mivel rengeteg örömöt és intellektuális sikerélményt találtam benne. Szakmai szempontból forduló pont volt az életemben amikor megismerkedtem Simonfalvi László angol tanár trénerrel (akit az Angol Királyi Akadémia kétszer is kitüntetett angol tanári tréneri módszereiért). A Lacitól tanult módszertani elemeket ötvöztem saját elképzeléseimmel és tapasztalataimmal. 1997-ben szereztem angol nyelvtanári diplomát.

A Revolution English nyelvtanítási rendszer sikeresnek mondható, mivel több mint 1000 diákot tanítottam már meg angolul és németül ezzel a módszerrel és közülük sok diákom tett közép vagy felsőfokú nyelvvizsgát a 8. osztály végén.

Ezen tudásom alapján készíttetem el ezt az online angol tanfolyamot is. Remélem hasznosnak találod az oldalt és iratkozz fel hírlevelünkre is, illetve kövess minket.

Sok sikert kívánok az angol tanuláshoz!

Üdvözlettel,

Charles

[divider]

Kövess minket az alábbi oldalakon is egyéb hasznos tippekért, feladatokért stb. angolozáshoz.

   
[divider]