Menyibe Kerül ez az Angol Nyelvtanfolyam?

Mennyibe kerülnek ezek a fantasztikusan hatékony leckék? Tudom, hogy nagyon okos vagy és hogy szeretnél jól és könnyedén angolul beszélni. Tudom, hogy készen állsz arra, hogy egy teljesen új, könnyed, hatásos és izgalmas módszertannal sajátítsd el az angol nyelvet.

Készen állsz, most!

Ha szeretnél egy  2000 szóból álló aktív szókincset felépíteni  (egy átlag anyanyelvi angol  körülbelül 2000 szót használ a mindennapokban) és folyékonyan beszélni angolul körülbelül 400-500 tanórára van szükséged. Ha az átlag árat fizeted ezért egy nyelviskolának az körülbelül 400-500 ezer forintodba kerül.

Életed során valószínű, hogy már eddig is körülbelül 100-200 ezer forintot fizettél külön órákért, könyvekért és magántanárokért. Ennek ellenére még mindig nem tudsz angolul beszélni a rossz módszertan miatt.

Mi van ha azt mondom neked, hogy az én óráim 28 ezer forintba kerülnek. Ami azt jelenti, hogy modulonként 4 ezer forintot kell fizetned a tanulási sebességedtől függően. Ha az egész anyagot megvásárolod az együtt 24 ezer forintba kerül, mivel a hetedik modul ingyen van.

Tehát ezek a kiváló angol tananyagok nagyon olcsóak, másrészt pedig meg tudod őket külön – külön is vásárolni, attól függően hogy, hogyan haladsz. Hihetetlen, ugye?

Ha megvásárolod az első modult (4000 Ft) és nem tudod tovább folytatni velem a tanulást nem kell megvásárolnod a következőt. Nincs kockázat!

A kiváló angol nyelvtudásod – beszéded – csak 24 ezer forintba kerül és biztos, hogy jobban és fantasztikusan haladsz az én tananyagommal.

De ki kell próbálnod ezt a módszert velem, most!

Ha tovább vársz, nem fogsz megtanulni folyékonyan angolul beszélni. De, ha kipróbálod ezeket a gyakorlatokat most, akkor még ma fejlődni fog a tudásod.

Ha komolyan szeretnél megtanulni angolul beszélni akkor máris elkezded – még ma!

  MEGRENDELÉS